Kontakt os på 7572 1700 eller datariet@datariet.dk
Du finder Datariet på Boulevarden 15, 7100 Vejle.
Du finder KUU på Enghavevej 10, 7100 Vejle.
Forside Banner

08/12/2017

Julefrokost for Kirkens Korshær på Datariet

Se indslaget, der blev sendt direkte på TV-SYD her:

https://www.tvsyd.dk/nyheder/06-12-2017/1930/studerende-laver-fest-frivillige-i-kirkens-korshaer?autoplay=1#player

 

 

23/11/2017

 

Emilie fra Grafisk værksted blev vinder af logo konkurrencen ”Byg en business”!

 

Vejle kommune og Campus Vejle honorerede Emilie og resten af Datariet med en kæmpe kage for vinderforslaget til logo’et ”Byg en business”.

”Byg en business” er brobygningssamarbejde for elever fra 5.-8. Klasse, hvor eleverne får kendskab til uddannelsesmulighederne på Campus Vejle.

I Vejle Kommune er det pædagogisk konsulent, Charlotte Agerby Schultz, der er tovholder på projektet og på Campus Vejle er det Sanne Rod Andreasen.

Sanne havde været ved bageren og kom med en lækker kage med det nye logo!

WOW for en kage!

 

14/11/2017

Vælgermøde på Datariet

I forbindelse med kommunal- og regionrådsvalget 2017 havde Datariet arrangeret vælgemøde for kommunale kandidater. Udover Datariet deltog også elever fra VPU, Unge på Vej, Sprogskolen og Vejle Fjord Rehabilitering.

Der deltog kandidater fra Socialdemokratiet, Radikale Venstre, Det Konservative Folkeparti, Borgernes Parti, Socialistisk Folkeparti, Liberal Alliance, Dansk Folkeparti, Venstre, Enhedslisten og Alternativet.

 

 

 

09/11/2017

 

Hvem ka - DU KA

KUU på Datariet har lige nu 5 elever i erhvervstræning i Bilka i Vejle. Efter 6 ugers arbejde og læring i Bilka overvejer alle 5 elever en fremtid og en elevplads i Bilka. Bilka har været supergode til at tage imod vores elever og givet dem opgaver som stille og roligt er blevet mere og mere krævende. Eleverne har været supergode til at møde og til at lære i et helt nyt miljø.  

Vi synes det er fantastisk. Tak til Bilka og tak til KUU-eleverne

 

 

 

14/09/2017 

Nyt fra EGU 
 
I løbet af august måned har tre elever gennemført deres EGU (ErhvervsGrundUddannelse)
 
Kasper Drejer er uddannet som landbrugsmedhjælper fra et kviehotel i Jelling.
Rikke Rismøller er uddannet som køkken og cafémedarbejder fra cafeen i Spinderihallerne.
Janni Due er uddannet som butiksmedarbejder fra Brugsen i Jelling.
 
Alle eleverne er fortjent glade og stolte!
 
Datariet ønsker tillykke med uddannelsen.
 
De er alle tre veluddannede og fuldt i stand til at varetage et ordinært job.

 

 

26/04/2017

Torsdag d. 20 april var Datariets Fotoværksted på tur til Århus, hvor årets ZOOM Festival løb af stablen. Scenen var sat i Biografen Cinemax, hvor over 200 produktionsskole elever, lærer og pressen var samlet for at uddele ZOOM priser, i forskellige kategorier, til årets bedste kortfilm- og fotografier.

 

ZOOM konkurrencens tema var i år ”indeni og udenpå. Et emne elever har haft en uge til at arbejde selvstændigt med op til påsken.

 

Camilla Andersen og Malou Jensen var nominerede i kategorien ”bedste redigering”.

Malou Jensen vandt for sine flotte og gennemførte ”lynlås billeder”, årets ZOOM pris for bedste redigering. Tillykke til Malou!

 

ZOOM konkurrencens tema var i år ”indeni og udenpå.

Se Datariets bidrag til fotokonkurrencen her.  

 

                 

 

 

                                       

25/04/2017

PSF Dannelsesspil

Vi er på Datariet rigtigt glade for at have været en del af PSF's projekt omkring et dannelsesspil. Dannelsesspillet skal forhåbentligt ud og leve på værkstederne rundt på landets produktionsskoler Ideen omkring det at samle både elever og værkstedslærer til debat om oplagte emner synes vi er godt tænkt! 

 

 10/3/2017

Madglæde og gode måltider på Datariet i Vejle

De har spist melorme, hæklet madvarer, testet opskrifter og meget, meget mere. De sidste uger har mad, mod og fællesskab været i fokus på produktionsskolen Datariet i Vejle. Sammen med studerende i ernæring og sundhed fra Professionshøjskolen Metropol har eleverne deltaget i et læringsforløb, der skal styrke glæden ved at lave mad og spise den sammen med andre. Se billederne her.

 

 16/2/2017

Vores nye virksomhedspraktikant på Datariet hedder Maria. Hun har en baggrund som skrædder og designer og her kan du høre hende fortælle om, hvordan det er at være i praktik på Designværkstedet.

                                                       

 7/7/2016

Produktionsskolen Datariet holder sommerferie lukket i perioden onsdag den 13. juli til søndag den 7. august.
Produktionsskoleeleverne skal møde mandag den 8. august kl. 10.00.
KUU elever skal møde onsdag den 10. august kl. 8.00 på Enghavevej 10.
Vi ønsker alle en god sommer!
Personalet på Datariet

                                                              16/12/2015

D. 16 december, tog IT og Digital Design ned i Lido til præmieren af Star Wars 7.

Forinden spiste de sammen, og hyggede med forskellige "ryste sammen" opgaver, såsom madlavning - borddækning og oprydning. Det blev en stor succes og de to værksteder snakker stadigvæk om den aften.

                                                              2/12/2015              

Folkeafstemning om retsforbeholdet "hvad er det vi skal stemme om.."

Dagen før folkeafstemningen om retsforholdet havde vi besøg af Turid Danielsen fra folkeoplysningsforbundet DEO, der gav elever og ansatte på Datariet en god og konstruktiv indføring i hvad det er vi stemmer om til folkeafstemningen torsdag 3. december.

Spørgelysten var stor efter Turid's oplæg og vi blev alle lidt klogere på de ellers komplicerede forhold omkring folkeafstemningen.

DEO's formål er at fremme debat og oplysning om Den Europæiske Union. Ud fra en demokratisk tankegang ønsker oplysningsforbundet at aktivere flest muligt i en alsidig og fordomsfri debat om det europæiske samarbejdes indhold og rammer.

 

                                                              7/9/2015

 

Besøg af Lotte Rod

 

Mandag den 7. september 2015 havde Datariet besøg af Lotte Rod, der sidder i Folketinget for de radikale og er deres ungdomsuddannelsesordfører.

Sammen med Per Jensen, uddannelsesleder på Campus Vejle, ville Lotte Rod høre lidt om, hvad vi på Datariet tænker om KUU og hvordan vi har tænkt os at udfolde den nye ungdomsuddannelse og ikke mindst fik Lotte Rod talt med et par af KUU eleverne om deres oplevelse af KUU.

 

© Datariet, 2014 Boulevarden 15, 7100 Vejle, Tlf. 75 72 17 00